Usluge Marketing Edukacija Dizajn

Edukacija

Firma Coding doo Tešanj u sklopu svojih usluga nudi vam i savremene edukacije u poljima stranih jezika, informantike i neformalnog obrazovanja.

Strani jezici

U sklopu edukacijskog centra redovno organizujemo školu stranih jezika za sve uzraste. Poseban akcenat je na radu sa mladima. Kroz igru, zabavu i druženje pružamo mogućnost predškolskom uzrastu i učenicima osnovnih škola da steknu osnovne vještine stranih jezika. Nastava se izvodi kroz igru po europskim standardima, a sa polaznicima isključivao rade diplomirani profesori stranih jezika sa dugogodišnjim radnim iskustvom. Sve polaznike očekuju poklon i iznenađenja, a kandidate koji na završnom testu osvoje najviše bodova očekuje vrijedna nagrada. Dođite da se družimo i naučite jedan od vodećih stranih jezika.

Informatika

Obuka rada na računarima se izvodi u standardnih 7 modula i to:
Modul 1. Osnovi IT
Modul 2. Korišćenje računara i upravljanje fajlovima (MS Windows 7)
Modul 3. Obrada teksta (MS Word)
Modul 4. Tabelarne kalkulacije (MS Excel)
Modul 5. Baze podataka (MS Access)
Modul 6. Prezentacije (MS Power Point)
Modul 7. Internet i komunikacije (MS Outlook & Internet Ex.)

Po okončanju obuke korisnici su osposobljeni da aktivno koriste programe koji su obrađeni tokom nastave. Svi polaznici koji uspješno polože završne testove po modulima dobiju Certifikat za odgovarajuće module.

Neformalno obrazovanje

Neformalno obrazovanje nudi različite programe edukacije koji se mogu svrstati u dve opšte kategorije: obrazovni programi (sticanje različitih veština i znanja) i vaspitni programi (učenje stavova i pozitivnih životnih vrijednosti). Ciljne grupe kojima su namjenjeni ovi programi su raznolike: predškolska djeca koja se pripremaju za ulazak u formalno-obrazovni sistem, mladi i odrasli koji su već izašli iz formalno-obrazovnog sistema, osobe kojima formalno obrazovanje iz različitih razloga nije dostupno (marginalizovane i manjinske društvene grupe), osobe koje su napustile formalno-obrazovni sistem prije nego što su dobile odgovarajuću diplomu i zvanje, osobe koje traže zaposlenje.