Upućujemo iskrene čestitke vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti uz želju da praznične dane provedu u miru, radosti, duhovnom blagostanju i svakom dobru. Sretan i Božić !
Pravu sreću postižemo djelima dobrote ispunjene ljubavlju koju imamo s našim voljenima, prijateljima i susjedima. Želimo vam sretnu 2023. godinu.
Svim vjernicima i poslovnim partnerima katoličke vjeroispovjesti kolektiv Coding želi sretan i čestit Božić, uz najljepše želje da ovaj blagdan provedete u miru, zdravlju i blagostanju sa svojim najdražima. Sretan Božić!
25. novembra 1943. godine, na prvom zasjedanju ZAVNOBIH-a u Mrkonjić gradu usvojena je rezolucija u kojoj je izražena odlučnost naroda Bosne i Hercegovine da njihova zemlja bude zajednica u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost svih naroda. Ovim povodom, na današnji dan svim građanima naše općine Tešanj kao i građanima Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke povodom 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine.
Svim muslimanima želimo da nastupajuća hidžretska godina donese blagostanje, radost, napredak i zdravlje, te da ih sa svojim najdražima u sreći i rahatluku dočekate još mnogo. Sretnu Novu 1444. hidžretsku godinu, želi vam tim Coding!
Uz želje da dani nastupajućeg Kurban bajrama budu dani sreće i blagostanja, porodičnog mira, poštovanja svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti upućujemo iskrene čestitke. Neka bajramski dani budu vrijeme darivanja, zbližavanja i povjerenja među nama. Bajram Šerif Mubarek Olsun želi Vam Coding!
Bajram Šerif Mubarek Olsun želimo svim vjernicima islamske vjeroispovijesti. Završetkom svetog mjeseca Ramazana koji ste proveli u postu i molitvi, želimo vam da u miru, vjeri, zdravlju i sreći uz svoju obitelj i blagdanske radosti dočekate Ramazanski bajram.
Međunarodni praznik rada, 1. maj podsjeća nas na važnost borbe za radnička prava, ali i na one koji nažalost, trenutno ne mogu ostvariti jedno od svojih osnovnih prava – pravo na rad. U današnjim vremenima važno je očuvati zajedništvo, razumijevanje i solidarnost, jer jedino tako možemo ostvariti bolje sutra, u kojem će svaki radnik od svojeg rada moći živjeti životom koji je dostojan čovjeka. Ovim putem želimo sretan 1. maj Međunarodni dan rada svim našim klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.
Upućujemo iskrene želje i čestitke svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti povodom nastupajućeg praznika Vaskrsa. Želimo vam da ovaj praznik provedete u krugu svoje porodice. Sretan Vaskrs!
Svim vjernicima kataločke vjeroispovijesti ovim putem želimo sretan Uskrs. Želimo da predstojeći blagdan Uskrs provedete u miru, zadovoljstvu i obiteljskoj sreći.
Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujemo iskrene čestitke povodom mubarek Ramazana, mjeseca zahvalnosti, strpljivosti i posta. Želimo vam da ovaj mjesec dočekate u sreći i zdravlju i da ga u miru ispostite te da ga provedete otvorenog srca, u krugu vaših najbližih i najmilijih.
Svim majkama, suprugama, sestrama i kćerkama, svim ženama želimo sretan 8. Mart – Međunarodni dan žena sa željom da ne samo ovaj dan, nego i svi dani budu puni poštovanja, ljubavi i pažnje onako kako to i zaslužujete.
Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti želimo sretan i blagoslovljen Božić. Doživite čuda ove prekrasne blagdanske sezone i ostvarite najljepša sjećanja. Sretan Božić!
Vama i vašoj porodici želimo sretnu Novu 2022. godinu. Neka vam ova godina donese mnogo sreće, ljubavi i zdravlja. Od srca vam želimo sretnu Novu 2022. godinu!
Čestit i blagoslovljen Božić uz najljepše želje u nadolazećim praznicima. Želimo vam sretno, zdravo i radosno vrijeme ovog Božića. Uživajte u svakom trenutku sa svojom obitelji, prijateljima i voljenima. Sretan Božić!
Svim našim prijeteljima i poslovim partnerima islamske vjeroispovjesti upućujemo iskrene čestitke povodom nastupajućeg praznika Kurban-Bajrama. Želimo vam da ovaj praznik provdete u sreći i blagostanju uz svoju porodicu. Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Neka vam svjetlost Bajrama obasja dušu, a život ispuni najljepšim osjećanjima, podari sve ono što želite, i sačuva sve ono što volite. Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti želimo Sretan Vaskrs. Provedite praznike u krugu svoje porodice i prijatelja, kao što to nalaže tradicija i običaji.
Sretan 1. maj - Međunarodni praznik rada svim radnim ljudima Bosne i Hercegovine.
Najveći ibadet u mjesecu Ramazanu je pomaganje siromašnima i onima kojima je najpotrebnije. Ramazan Mubarek Olsun želimo svim vjernicima islamske vjeroispovjesti.
Sretan Uskrs želimo svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti. Provedite ove uskršnje blagdane u duhu vaše tradicije.
Uloga feminizma nije da prikaže žene kao snažne. Žene su već snažne. Nego da promjeni način na koji svijet percipira tu snagu.
Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti upućujemo iskrene čestitke i lijepe želje povodom nastupajućeg praznika. Sretan Božić!
Sretnu i uspješnu Novu godinu želimo svim našim prijateljima i poslovnim partnerima.
Svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti želimo sretne i blagoslovljene predstojeće Božićne praznike.
Želimo vam u kući sreću i veselje, u vašoj glavi mir i razum, a u vašem srcu Allahovu milost. Neka vaša žrtva bude čista i donese vam blagoslov. Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Najljepše želje povodom predstojećeg Bajrama upućujemo svim našim prijateljima, poslovnim saradnicima i ljudima dobre volje. Neka vam ovaj Bajram bude ispunjen srećom i berićetom. Bajram Šerif Mubarek Olsun
Povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana svim vjernicima islamske vjeroispovjesti želimo berićetan početak posta u ovom svetom mjesecu uz poruku Ramazan Mubarek Olsun.
Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti želimo Sretan Vaskrs. Provedite ovaj praznik u duhu tradicije i običaja vaše vjere. Ne zaboravite da čuvate svoje zdravlje. #Ostanikodkuće
Neka vas sreća prati u ovim teškim vremenima. Čuvajte svoje i zdravlje vaših najmilijih. #Ostanidoma i u ovom teškom periodu nađite mir u duši i posvetite se svojoj obitelji. Sretan Uskrs svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti želi Coding.
Sretne i ugodne Božićne blagdane želimo svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti. Neka vam ovaj božić prođe u sreći i veselju sa vašom obitelji i prijateljima.
Svim našim klijentima, poslovnim partnerima i prijateljima islamske vjeroispovjesti želimo Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Svim vjernicima islamske vjeroispovjesti želimo Bajram Šerif Mubarek Olsun. Neka predstojeći praznik donose poruku vjere, mira i praštanja, uz želju da ih provedemo u dobrom zdravlju, duševnom miru i blagostanju, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija.
Mubarek mjesec Ramazan nam donosi mir srcima, sabur duši i blagostanje među najmilijima. Neka vam hairili prođu ovi Mubarek dani zajedno sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama. Ramazan Mubarek Olsun